IT megoldások

Webfejlesztés

Vállalatunk egyedi weboldalakat és webalkalmazásokat épít amelyek az Ön méréseihez és egyedi igényeihez igazodnak, akár CMS (pl. WordPress) illetve CRM (pl. Salesforce) rendszerel is. Minden vállalkozásnak, szervezetnek illetve egyesületnek megvannak a maga speciális szolgáltatásai és megkülönböztetése, így egyetlen weboldal sem olyan, mint a másik és kifejezetten Ön számara lesz fejlesztve, mind funkcionálisan, mind dizájn szempontjából.

Hálózatfejlesztés

Ma szinte nincsen olyan szervezet vagy vállalkozás, amely kommunikációs hálózat nélkül működne, különösképpen a COVID-19 járvány óta. A hálózaton bármelyik eszközön vagy egyéb harmadik fél által beavatkozás során meghibásodást okozhat, legyen az véletlenül  vagy szándékosan (pl. kibertámadás). Ez által, késleltetheti és ronthatja a munka folyamatosságát, illetve az ütemterv előrehaladását. Ezért vállalatunk erőteljes és biztonságos vezetékes (LAN, WAN) és vezeték nélküli (Wi-Fi) hálózat építést és tervezést kínál kis-és középvállalkozásoknak.

Üzemeltetés

Az üzemeltetési és karbantartási szolgáltatás hozzávetőlegesen világszerte elérhető. A mi  esetünkben az offline és az online eszközök, a hálózat és a szoftverek kezelését kínáljuk Önnek. A naprakész és hibamentes környezet fontossága a zökkenőmentes munkafolyamat vezető útja, amelynek eredményeként lényegesen kevesebb idő alatt, nagyobb kapacitással hatékonyan  tudjuk elérni a kitűzött céljainkat.