Üzleti intelligencia

Digitális üzletfejlesztés​

Vállalatunk teljes mértékben gondoskodik az Ön digitális útvonalára, ideértve a SEO, SEM vagy SMM is, azért vagyunk hogy építsük, tovább fejlesszük és népszerűsítsük a vállalkozását. Teljes mértékben segítünk felfedezni a stratégiai és a potenciális üzleti partnereket, az új piacokat illetve azonosítjuk és elemezzük az új versenytársakat. Az információgyűjtés egy olyan alapvető eszköz ami nélkülözhetetlen a sikeres üzleti tevékenységek irányításához.

Üzleti hírszerzés

A nyílt forrású hírszerzés (OSINT néven ismert) és kutatás tevékenységünk arra specializálódott, hogy kulcsfontosságú információkat gyűjtsön az Ön versenytársairól, vagy bármely más, kereskedelmi, jogi, technológiai illetve személyes jellegű érdeklődési pontokról, akár bizonyítékok bármilyen jövőbeli esetleges szükségességéről is.

Háttérellenőrzések​

Legyen szó akár potenciális partnerről, befektetőről vagy vállalkozásról. Vállalatunk Ön számára garantált lehetőséget ad arra, hogy teljes körű és magas színvonalú üzleti információhoz jusson. Bármely személyről vagy vállalatról könnyen és legálisan lehet  hiteles információkat gyűjteni, úgy  hogy  megfelelő tájékoztatást kapjanak az adott személy vagy szervezett tényleges  személyazonosságáról  ideértve a tulajdonosokat, a részvényeseket és az effektíven tényleges  haszonélvezőket, jogi helyzetüket illetve hírnevüket.